mandag 30. april 2012

Tilfeldigheter

Det som er kjempemorsomt i en hage, er at det oppstår tilfeldigheter. Selvsådde ringblomster, kornblomster, kornvalmuer og kjempeverbena m.m dukker opp, og de er fredet. Det blir fargekombinasjoner som er langt fra det en har planlagt selv. Jeg liker slike overraskelser!


                         Ha en trivelig 1.mai!

6 kommentarer:

 1. Slike overraskelser er hjertelig velkommen hos meg også. Jeg har solsikker rundt omkring, som fuglene har sådd :) Noen får stå, mens andre må jeg ta vekk!

  Ønsker deg en fin kveld og nyt dagen i morgen!

  SvarSlett
 2. Husker ikke herdigheten eller navnet på aprikosen. Men det står inntil en murvegg mot syd. Det er bare 2 år gammelt, men vi fikk noen sure ferskener i fjor:)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker også slike overraskelser! Man må bare passe på å ikke luke for tidlig og for mye.

  SvarSlett
 4. hei igjen! Et lite tips: Ordbekreftelsen din står på og den er enkel å slå av hvis du går inn på innstillinger/kommentarer. Jeg oppdaget for litt siden at den stod på hos meg uten at jeg var klar over det.

  SvarSlett
 5. Ordbekreftelse betyr at når noen skriver kommentar til deg så må det avsluttes med en ordtest for å bevise at man ikke er Spam. Man må tyde to "ord" og skrive det inn i et felt. Ofte er dette litt plundrete. Tror ikke det er så vanlig å få nettsøppel inn på blogg, og hvis det skulle bli et problem kan man jo bare ta i bruk Ordbekreftelse igjen. Du har en fin blogg forresten!

  SvarSlett