søndag 12. mars 2023

Kom mai du skjønne milde


I morgen og flere dager fremover er det meldt snø.
Våren virker langt unna, men den kommer.


                                                              Igjen har planteutsalgene åpna med masse spennende.


                                                                                      Villpelargonia

                                                       Tross alt, våren nærmer seg. Ha det godt! Anne


10 kommentarer:

 1. Hei Anne!

  Ja, våren vil komme, men den bruker litt vel lang tid i år. Denne snøen er irriterende å få nå. Vi får håpe at varmen kommer snart. Ha det godt!
  Klem, Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Kärleksbesvärjelser
   2) lösning och bot mot all sjukdom
   3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsbesvärjelser
   5) Graviditetsbesvärjelse
   6) Uppbrottstrollformler
   7) Dödsbesvärjelse
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Slett
 2. Dejligt med din optimisme! Vi skal bare være tålmodige lidt endnu, og i mellemtiden vil jeg nyde dine fine billeder.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 3. Hej Anne!
  Våren låter vänta på sig. Vi har snöstorm ute. Men det är ganska blött, så det blir nog inte kvar. Fantastiska bilder, och Magnolian är så fin. Är det en Susan? Köpte en ny i höst, hoppas den kommer att trivas.
  Ha det gott /Kram Marika

  SvarSlett
 4. I too await Spring. With more snow this morning, I have no idea when that will happen!!!!

  SvarSlett
 5. Ja, det kan ikke være kom mars du skjønne milde, i hvert fall. Her har det regnet i hele dag, men det er fortsatt mye snø igjen, og det er meldt kaldt igjen også. Nydelige tulipaner. Jeg hadde noen like lenge, men de har forsvunnet. Håper litt at de skal dukke opp igjen. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 6. Det er nogle meget flotte billeder. Inden længe får vi de små botaniske tulipaner at se i blomst.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 7. Vildpelargonen var så fin! Våren är ryckig det är väl kanske inte så ovanligt men jag tänkte häromdagen på att det oftast har varit en period med riktigt skön värme men inte i år. Det var soligt och fint upp till snön men nätterna har varit kyliga.

  Kram, Carina

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder og snart er vi der. Her har tåka lettet litt og det er sagt at det kan komme sol i ettermiddag. Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
 9. Hei Anne.
  Nå fikk jeg alvorlige vårlengsler. Joda - jeg vet den kommer her også - etterhvert.
  Nydelige vårbilder og herlige kyr!
  Ha det godt,
  Lena

  SvarSlett