søndag 4. desember 2022

Shira i hagen


Å  ha en hagekatt, er lykke!
                                                                                         Ha det godt! Anne


8 kommentarer:

 1. Hei Anne!
  Så vakker hun er. Er hun en rasekatt?
  Ha det godt!
  Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Hei Marit! Vi vet veldig lite om henne. Hun ble forlatt og levde en god stund på egenhånd. Vi har vært hos veterinær, hun er ikke chippa, det er hun nå. Hun er vakker.
  30 april døde Miso etter et mislykka veterinærbesøk. Var ganske bitter etter det. Jeg blir så himla knytta til dyr vi har ansvar for. Hun ble ca 16 år. Håper Shira blir minst like gammel. Dyrlegen tror hun er 3-4 år. Hun har bursdag 3.10 da kom hun til oss. Klem Anne

  SvarSlett
 3. Hei Anne!
  Så spennende forhistorie hun har da! Hun er veldig vakker ja. Hvordan folk bare kan forlate et dyr kommer jeg aldri til å forstå.
  Så vondt å lese om det. Jeg har opplevd det samme, og det er en forferdelig opplevelse. Den katten ble bare 6,5 år, og det er vondt å miste de uansett alder. Jeg blir også veldig knyttetvtil kattene mine. Jeg begraver de i hagen og sørger i evigheter. Det å ha dyr gir uendelig mye glede, men sorgen er bunnløs når de dør. Jeg håper du får ha henne i mange år. Nydelig navn! Inspirert fra Sagaen om Isfolket?
  Klem, Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Gro sier hun hadde en katt på begynnelsen av 90-tallet som het Shira. Det kan hende at navnet er inspirert fra Isfolket.

   Slett
 4. Hej Anne!
  Så bra att ni fann varandra. Hon behövde ett hem och ni behövde någon att ta hand om. Hon har en vacker pälsfärg som smälter in i färgen av stubbar och grus. Hon har fått det bra.
  Kram Marika

  SvarSlett
 5. Det var godt, Shira fandt et godt hjem. Og det var godt for jer, at I fandt Shira.
  God weekend!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 6. Åh, hei, jeg så en ganske lik denne katten i dag, den hadde den samme fargekombinasjonen, men kanskje ikke så lang pels når jeg tenker meg om. Ha en fortsatt fin søndagskveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 7. Så vakker hun er! Godt det var til dere hun kom. Der blir hun godt tatt vare på.

  SvarSlett