mandag 25. juli 2022

Juli

Tida går så himla fort. Snart er juli over, men for all del, det er mye igjen av sommeren. Dahliane skal i hvert fall  blomstre mer enn to måneder til.
Lythrum salicana, strandkattehale. I fjor høst delte jeg den og plasserte  avleggere  flere steder. Det er jeg veldig glad for nå.


                                                                       Løvemunn 'Overture Deep Orange'

 I dag har det regna og blåst.  Det kom bare 0.5 mm. Skulle gjerne fått mer. Ha det godt! Anne


5 kommentarer:

 1. Hei Anne!
  Ja, det kom kun 1,5 mm her også. Det kommer alt for lite regn for tiden, men vi får ikke gjort noe med det dessverre. Du har så mange fine dahlia, og du har blomstring til frosten kommer. Jeg har bare noen få, men til gjengjeld har jeg veldig mange roser :)
  Ha det godt!
  Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Åhh så många vackra bilder på dina blommor. Gillar arrangemanget med tagetesen, mycket fint. Kraaaam Pia

  SvarSlett
 3. Hej Anne!
  Så fina färger och de matchar varann så fint. Lejongap sådde jag för första gången i år. Det blev riktigt lyckat. Fackelblomster är väldigt fin, har ingen erfarenhet av den.
  Så mycket fint.
  Kram Marika

  SvarSlett
 4. Hei Anne.
  Nå har det regnet i 2 dager og det begynner å hjelpe på tørken. I dag titter solen frem igjen. Fine bilder hos deg som alltid.
  Ha det godt.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Nej, sommeren er ikke forbi. Det ser man ganske tydeligt på dine billeder af alle de skønne blomster. Strandkattehale ser meget interessant ud. Smuk og kraftig kunne den måske bruges i de yderste dele af haven her?

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett