tirsdag 24. mai 2022

Fantastisk fruktblomstring


Mai i år har en fantastisk blomstring. Alle hager har frukttrær som er fylt til randen av blomster. Håper inderlig at det er vær som passer bier og humler.


Japansk lønn som har levd et kjellerliv i mange vintrer. Nå skal det forsøke å leve utelivet året rundt. Krysser fingre!
                                                              Gråpæretreet fra hagen jeg vokste opp i. NMBU-parken, magnoliablomstring. I år har jeg virkelig tatt av når det gjelder dahliaknoller. Setter knoller og atter knoller. Nå er det mye å bli glad for. Ha det godt! Anne


6 kommentarer:

 1. Hej Anne!
  Visst är det helt fantastiskt med allt som blommar. Äppelträden hos dottern har jag inte sett ha så många blommor någonsin förut. Jag har en Japansk lönn som jag har övervintrat i växthuset, tyvärr ser det ut som att den inte lever, borde planterat den i trädgården. Men det har gått bra i flera år.
  Ha det gott /Kram Marika

  SvarSlett
 2. Det er skønt at se frugtblomstring hos dig nu hvor vores træer er færdige. Tænker det bliver et fantastisk frugtår i år! Dejlige billeder af pinseliljer og vibeæg også!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 3. Vakker fruktblomstring! Med litt ulike arter, varer den en del uker også :) Her er morelltreet allerde fullt av små kart.

  SvarSlett
 4. Hei Anne!
  Nydelige bilder du viser! Fin tid nå - mye epletrær i LIer :)
  Wow med alle ruteliljene! Flott det gamle gråpæretreet.
  Blir spennende da når dahliane begynner å blomstre :)

  SvarSlett
 5. Jeg kjøpte to japanske lønn i fjor høst, begge har overlevd, men den ene har kommet lenger enn den andre. De tåler jo ikke så godt vind, og det merkes godt på den som har stått mest utsatt til. Jeg har tenkt på at jeg kanskje må lage et slags telt til dem til neste vinter, vi får se. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 6. Så vakkert. Kos deg videre i våren, eller det er vel snart sommer nå! Herlig er det med blomster og fuglesang.

  SvarSlett