torsdag 20. januar 2022

Januar er primulatid


I januar kommer primulaene i butikken. Det er himla deilig med farger. Det første vårtetegnet! 
                    Om den overlever, planter jeg den ut når det ikke er fare for frost.

                         Nå merkes det at dagen har blitt lysere. Ha det godt! Anne


9 kommentarer:

 1. Hei Anne!
  Primula er så vakre blomster. Her har jeg ikke lykkes særlig godt med å få plantet ut disse som selges nå. Det er for kaldt her tror jeg tor dem. Heldigvis er det nok av hardføre primula som trives veldig godt her. Fine bilder fra våren hos deg.
  Ha det godt. Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Hvilken skøn vitamin-bombe af billeder du viser! Primula er en virkelig god forårsblomst både inde og ude, og jeg planter også potterne ud i haven når det bliver forår. Man bliver i godt humør af Primula - ganske enkelt!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 3. Hej Anne!
  Så härligt med alla vackra färger. Har ingen större lycka med dem inomhus, de trivs inte.
  Men ute har jag gullviva och några andra primula. Den med mörk färg är otroligt vacker, och den sista har en ovanlig färg, men de är fina allihopa. Ja det märks att det har blivit ljusare.
  Ha en skön helg /Kram Marika

  SvarSlett
 4. Dine primulabede er vel nok smukke. Jeg kan heller ikke stå for de små farvestrålende primulablomster. Det ser ud til, at du er god til at få dem til at overleve inde, så du kan plante dem ud i haven om foråret.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 5. Så underbart!
  Jag baara måste åka vägen om plantskolan i helgen och köpa några:).
  Trevlig helg
  Kram Maria

  SvarSlett
 6. Hei Anne.
  Så himla nydelig!
  Jeg tror jeg må kjøpe noen.
  Ha det godt,
  Lena

  SvarSlett
 7. Älskar också de där vårprimörerna som primulorna är. Men jag brukar vänta lite så jag kan sätta dem i krukor ute. Inne tar jag livet av dem med en gång. Första bilden är en ljuvlig föraning om en blommande vår.

  Kram, Carina

  SvarSlett
 8. Åh ja, vi har en fin tid i vente. Jeg har faktisk sådd noen Primula ute i drivhuset i dag, men jeg forventer ikke akkurat at det blir noe av dem. Klarer ikke la være å ta frø, men akkurat Primula syns deg det er veldig sjelden at jeg får til. Dessverre. Ha en fortsatt fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett