fredag 9. april 2021

Magnolia

 

Magnolia er et vakkert tre. Vi har to stykker, men de stortrives ikke. For å få bilder av et blomstrende tre, dro vi til Ås, NMBU. Bildene er fra mai i fjor.

De siste seks dagene har det blåst iskalde vinder. Håper det snart tar slutt. Lenker til TrädgårdsFägring  Ha det godt! Anne13 kommentarer:

 1. Spørs om jeg må ta meg en bytur, for det står noen slike trær i Hønefoss også. Kanskje de blomstrer?

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett

 2. Hei Anne!
  Hvilke sorter er det dere har?
  Her trives de godt, men flere har dødd her i utprøvingen. Noen av de tåler veldig lite.
  Ha det godt! Klem, Marit

  SvarSlett
 3. Hei Marit! Det husker jeg ikke. Vi har hatt dem i flere år, men slår ikke helt til. Den ene står i kjelleren i vinter for å finne en bedre plassering nå til våren.

  SvarSlett
 4. Magnolia er fantastiske!
  Var på vandring i Botanisk hage under magnoliablomstringen i forfjor. Anbefales1

  SvarSlett
 5. Hej Anne!
  Det är så vackra, har en liten som knappt vuxit något, och drömmer om stora träd. Det blir inte alltid som man tänkt. Så vackra bilder.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 6. Hei Anne.
  Vakre bilder av magnolia!
  Vi har flere magnolia, og alle står i full sol, og blomstrer flott:-) Men stjernemagnolia som kommer tidligst, får vi sjelden noen større glede av. Frosten gjør dessverre at blomstene blir brune, så den vurderer vi å fjerne.
  Håper den kalde vinden gir seg snart/Eirin

  SvarSlett
 7. Fin blomning! Jag besökte NMBU förra sensommaren inför att min dotter skulle börja där. Nu läser hon plantevitenskap och har börjat med växtsystematiken den här terminen. Nu har hon fattat att mamma kan en del :)

  Kram från Carina

  SvarSlett
 8. Magnolia er så vakre... våre er fortsatt små, men det ser ut til å bli blomster på noen i år. Spennende, for to av dem har ikke blomstret før. Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 9. Det er nogle smukke magnoliatræer, du har fotograferet. Vi har haft et par stykker, men de har desværre ikke villet gro, så vi har gravet dem op. Jeg vil ikke bruge tid på planter, der ikke trives, så hellere plante noget andet i stedet for.
  Hav en god uge!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 10. Underbara Magnolia...vill också ha en :) Ja var är våren tro?? Frostiga nätter och blåsiga dagar här på ön...
  Kram från Titti

  SvarSlett
 11. Hei Anne!
  Det er en drøm å ha en magnolia i hagen. Jeg ønsker meg litt lokal klimaøkning akkurat her hos meg :) Hesleberg mener de har en som tåler H6 - den skal jeg iallefall prøve om ikke annet.
  Ha det godt,
  Lena

  SvarSlett