tirsdag 13. oktober 2020

Dahlia/georginer rett før frost


Jeg blir nok mer sentimental enn de fleste rett før frost. Nå har det vært nesten-frost de siste nettene. Frost er takk og farvel til dahliane. Har tatt opp mange knoller og de ligger i kjelleren til en ny vår. Måtte ta noen bilder før de havna på komposten. Her ligger de bokstavelig talt på en huggestabbe.Lenker til TrädgårdsFägring Ha det godt! Anne


9 kommentarer:

 1. Smukke, smukke afskedsbilleder.
  Heldigvis begynder det forfra næste år.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlett
 2. Fina bilder.
  Alltid tråkigt när frosten kommer och tar dem.
  Trevlig dag!

  SvarSlett
 3. Du er så flink med georginer, jeg, ikke fullt så flink, lurer faktisk på om jeg skal avvikle hele georginestyret, har stort sett krukker med mange blader og knopper, men bare en og annen blomst. Setter jeg dem i bed kommer sneglene. Får tenke gjennom vinteren. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. De smukke billeder må klare os igennem vinteren. Her er vi også tæt på frost og lidt sentimentalitet kan man godt tillade sig, men hvor har de dog været fine længe!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 5. Hei Anne!
  Så mange fine dahlia du har! Ja, det er vemodig når en må klippe ned alle de fine blomstene. Jeg måtte ribbe en stor fuchsia her om dagen. Det føles trist når de er på det flotteste, men sånn er det hver høst.
  Ha det godt! Klem, Marit

  SvarSlett
 6. Hej Anne!
  Mina står fortfarande kvar, har bara klippt ner en som inte blommade. Men nu dröjer det inte länge så är det över för i år. Förra året tog frosten dem den 5.10 så har fått njuta av dem lite längre i år. Kanske fortsätter det ett tag till. Du har fina färger.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 7. Vackra bilder av de sista dahliorna. I natt fick de en lätt frostkyss här också så nu kommer jag gräva upp dem.

  Kram, Carina

  SvarSlett
 8. Det er smukke dahliabilleder, navnlig billedet med alle de forskellige farvestrålende dahliaer. Jeg synes også altid, det er lidt trist, når de bukker under for frosten, man savner dem i haven og i buketter.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 9. Dahlia er jo noen skikkelige "darlinger". Trist at de ryker når de er på sitt aller fineste! Bilde nummer fire er bare helt nydelig :)

  SvarSlett