tirsdag 23. juli 2019

Høysommer


Nå har grønnfargene blitt dype i fargen.  Fremdeles venter jeg på at blomster skal spring ut. Kornblomstene som jeg sådde for 3-4 uker siden, kommer snart. Mange dahlia er rett rundt hjørnet.











                                                                       Det er litt vemodig at kornet har begynt å gulne.













Agapanthusen, Afrikas lilje bak Miso har flere knopper.




Blomstringen til 'Lykkefund' er mer eller mindre over. Det er i grunnen forandringer som gjør hagelivet spennende. Livet i hagen kommer og går og kommer igjen. Ha det godt! Anne



10 kommentarer:

  1. Hei Anne!

    Da gulner kornet tidligere hos deg enn her, for her er det fortsatt grønt.
    Ja, i hagen er det stadig endring, og knoppene på solhattene synes godt nå. Snart er det august og siste sommermåneden. Huff...
    Flotte revebjeller.
    Ha det godt! Klem, Marit

    SvarSlett
  2. Hei Anne

    Lidt vemodigt ja, og varmen lader til at blive her de næste mange dage.
    Stemningsfyldte billeder:)

    Ha en dejlig sommerdag

    SvarSlett
  3. Hej Anne!
    Min Agapanthus fick bo inne i huset på vintern, nu är den grön och fin, men har inte sett några knoppar. Vacker klematis och dahlia.
    Ha det bra /Marika

    SvarSlett
  4. Visst är det en aning vemodigt - har också lagt märke till fält som blir allt gulare. Och samtidigt börjar andra visa sitt rätt jag som vi väntat på... ..dahliorna till exempel. Jag plockade och gav en bukett till en vän igår som blev så glad.

    Kram, Carina

    SvarSlett
  5. Hej Anne!

    Visst är det lite vemod med allt som passerar vy nu mitt i högsommaren, jag tänker ofta när jag ser blommor vissna ner att oj, det tar ett år till nästa gång jag ser dig igen. Men så går tiden och blommorna ersätts av något annat som glädjer.
    Nu är den hemska värmen på gång och vi har det redan torrt. Jag gillar inte värmeböljor, bara att försöka lida sig igenom det, det blir svalare igen - någon gång.

    Kram!

    SvarSlett
  6. Det är dahliornas tid nu och de kan verkligen ge färg och blomning i tillvaron. Nu när det är så varmt är det mycket som blommar över fort. Gula fält och övervissnade rosor ger en vink om högsommar. Lite vemodigt är det.
    Ha det fint
    Helene

    SvarSlett
  7. Nice flowers! Is beautiful Miso, my cat Blacky is fifteen years old.
    Greetings

    SvarSlett
  8. Her er høsten i gang, og det siger jo lidt om, hvor langt henne vi er på sommeren, og det kan jeg også godt blive lidt vemodig over. Miso er den perfekte forgrund på dine billeder. I disse dage må det være lidt varmt at være en sort kat, men katte kan vel godt lide varme. Smukke Digitalis!

    Hilsen Elna

    SvarSlett
  9. Ja, det er stadig forandringer i en hage :-) Det er vakkert med de korngule engene, selv om det er litt vemodig.

    SvarSlett
  10. Det gjelder å nyte hagen nå, litt vemodig med forandringer også, noen er enkle å oppdage, andre ikke. Mine agapanthus har flere knopper enn noen gang, er så vidt begynt blomstringen. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

    SvarSlett