tirsdag 14. november 2017

Novemberlandskap


Gjersjøen ligger i Oppgegård og Ås kommune. Sjøen er drikkekilde for både Oppegård og Ås. Gamle Mossevei går langsmed sjøen. Det er en vakker kjøretur og det er mange som sykler på veien.
Tyrigrava er et  kjent landemerke. Det har den vært i mange tiår. Dette var/er et samlingssted for motorsykler og amerikanske biler. Hver gang  vi kjørte forbi, var det om å gjøre å få med seg så mye som mulig. Kjempespennende. I sommerhalvåret er grillen på Tyrigrava åpen. For to år siden dro vi dit. Vi parkerte bilen litt i bakgrunnen og var tidlig ute. Dette måtte prøves ut litt forsiktig. Helt bortkasta energi. Det var veldig hyggelig å være der, god mat og innmari morsomt å se at plassen bli fylt opp av veldig  mange motorsykler. Nå i november ser Tyrigrava veldig forlatt ut på Gamle MosseveiSå kom den første snøen.Kråkstad kirke pakkes ut igjen etter restaurering av kirketårnet                               God novemberkveld! Anne


8 kommentarer:

 1. Hei Anne! Vakre stemningsbilder! November har mye fint å by på. Det kom snø her også i natt. Så ble det litt lysere ute så lenge det varer. Ha det godt!
  Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Vackra novemberbilder! Härligt med första snön. Det lyser upp!

  SvarSlett
 3. Hej Anne!
  Vilka härliga bilder på fina vyer. Vi fick vår första snö igår, men idag är det mesta borta.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 4. Hei Anne. Flotte naturbilder. Fin dag til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Så vakre bilder. Lenge siden vi har vært den veien. Tyrigrava har jeg vært på med MC-venner en gang. Artig og livlig på de dagene de samles. Jeg så på bildene fra hagen din med snø også. Nydelig det også, men den vinteren varte ikke lenge her i hvert fall. I dag koser jeg meg med gode dufter i huset. Jeg steker honningkake. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Ja, det er et kjent landemerke :-) Veldig fint langs Gjersjøen.

  SvarSlett
 7. Hei Anne!
  Spennende med Tyrigrava. Min far hadde tre motorsykler da jeg vokste opp, og ingen bil. Men jeg kom aldri så langt at jeg fikk tatt lappen på sykkel.
  Vakre novemberbilder! Dis gjør seg godt på bilder.
  Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 8. Krogen ser lite övergiven ut. Tur att den har regelbundna kunder. vackert med snö man hoppas det dröjer innan den kommer här.
  //Helene

  SvarSlett