fredag 24. november 2017

Farger i juni og novemberFarger er temaet hos Blommig fredag. Da er det fort gjort å finne bilder fra forsommeren. Jeg er veldig glad i å sette sammen komplementærfarger. Her fiolett og gult.


Oransje og blått, men jeg er veldig fornøyd med oransje og rosa. Dette dukka opp helt av seg selv. Sånn blir det når gamle løker blomstrer sammen med nye.
Allium med nesten samme farge som rhododendron i bakrunnen.


Rødt og grøntLitt utenfor temaet om farger, men jeg elsker å se at hun viser med halen at det er fint å gå tur i sommernatta.Vakker tulipanblomstring på NMBU på Ås. Håper at parken har satt mange løk i høst.
Se hva jeg fant i dag i hagen (ikke helt sant, så henne før snøen kom). Tenk at vakre Helleborus niger, julerose blomster nå i mørke og kalde november. Det er et mirakel. Ha det godt! Anne


12 kommentarer:

 1. Snygga planteringar, det är spännande med komplementsfärger.
  Fin katt du har med en underbart fluffig svans.
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Hei Anne!

  Komplementærfarger liker jeg også, og så fint det var med rhododendron og allium i samme farge. Lilla liker jeg veldig godt. Søte Miso.
  Ha det godt!
  Klem, Marit

  SvarSlett
 3. Det er godt, vi kan gå ud i haven og finde den slags mirakler. Jeg fandt også en julerose i blomst i dag. Jeg falder også for billedet af dine iris. De står så smukke og ranke.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 4. Det är samma här, julrosen står i knopp och har mängder av knoppar :)

  Komplementfärger är fina tillsammans och ibland blandat med inslag som din häftiga tulpankrock så blir det riktigt snyggt. Försöker också tänka mycket på färgerna och bladen tillsammans.

  Ha en fin helg! Carina

  SvarSlett
 5. Hej Anne!
  Min julros har blommat ett tag ute, nu blev det en ny som skall blomma inne i en julgrupp.Vackra bilder i härliga färger.
  Trevlig helg!
  Marika

  SvarSlett
 6. Det blir vackert när man planerar sina färgkombinationer men också när det oväntade dyker upp som din orange tulpan. Det ger extra liv till rabatten.
  //Helene

  SvarSlett
 7. Hei Anne.
  Flotte bilder og flotte sammenplantinger.Nydelige bilder med lilla motiver. Flott med tulipaner i tønne. God helg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 8. Veldig flotte farger!
  Så hyggelig med et blomstermirakel på denne årstiden :-)

  SvarSlett
 9. Fargespillet hos deg er en av de tingene som har fascinert og inspirert meg gjennom tidene. Et viktig element i eventyrhagen. Rosa og oransje har jeg sansen for. Som en pose med lørdagsgodteri.
  Hilsen Jannicke

  SvarSlett
 10. Hej Anne!

  Dina lökplanteringar är särdeles vackra, just mängden och att du vågar blanda färgerna som du gör bidrar till den fina upplevelsen.

  Kram!

  SvarSlett
 11. Hei Anne!
  Ja, du er veldig flink med sammenplanting i hagen din! Flotte bilder, og ekstra fint det med katten:)
  Ha en fin uke:-)

  SvarSlett
 12. Jag missade dina färger förra fredagen - vilka härliga färgkrockar! Rosa och orange blev verkligen läckert!

  SvarSlett