mandag 8. oktober 2012

Løkhagen


Her henter vi hver høst løk som kommer fra Holland. Det er lett å  "overbestille", særlig når en blir så inspirert av en fantastisk løkblomstring om våren. Alle bildene av blomstringen er fra denne hagen.                     Løken er sortert og venter på oss - er lett å begynne å hyperventilere da!
        Hjemme i hagen.Nå er det bare å komme i gang. Dahliabedene er gjort om til løkbed.
Nesten 1500 løk ble satt i jorda i helga. Så nå får vi håpe på at det ikke blir en for våt høst. Hell og lykke!Ha en riktig fin uke!

12 kommentarer:

  1. Oj, 1500 lökar!! Vad du har jobbat! Och vad underbart det kommer bli till våren:)). Jättefint är det hos dig. Jag hade bestämt mig för att inte beställa några lökar i höst, men nu vet jag inte om jag ångrat mig:)).
    Ha det gott.
    Kram Maria

    SvarSlett
  2. Her var det mange flotte bilder av løkblomstring og mange godteposer med løk. Du verden, det bedet må bli litt av et skue til våren.
    Ha en fortsatt fin uke!

    SvarSlett
  3. Det kommer nok til å bli flott blomstring til våren.
    Gleder meg til å se flere bilder.
    Ha en fin uke:-)

    SvarSlett
  4. Vad underbart med så mycket lök!! Förstår att du börjar hyperventilera! ;-) Ha en fin vecka! /Maria

    SvarSlett
  5. Herlige farger i løkbedene dine! Jeg likte godt de sartgule narcissene i samplanting med vårkjærminne på det første bildet!
    De dyprosa tulipanene med rhodondendron buskens knopper i samme farge var jo også en fulltreffer! Hvilket firma i Holland er det du kjøper løk fra i så store mengder? :-)
    Ønsker deg lykke til og håper du får en tørr og fin høst frem til løken har etablert seg!
    Det skal bli spennende å se hvordan det hele kommer til å se ut til våren!
    :-D
    Stein

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, takk for kjempehyggelig kommentar. Helt enig i at det er nydelige løkbed, men de er ikke mine . Det er noen venner som eier denne utrolige hagen. Hvert år tar de i mot ønskeliste fra flere og så bestiller de fra www.jubholland.nl De bruker mange timer på å sortere, sikkert flere tusen løk, så folk får det de ønsker seg. Jeg er heldig! Det blir veldig spennende å hvordan det kommer til å se ut til våren. Gleder meg!

      Slett
  6. Himmel og hav så masse løk!!!!!!!!!!!!!!
    Gleder meg til å se bilder til våren! :-)

    Bjørg

    SvarSlett
  7. Oj, så mange løk :-) Må jo bli helt fantastiskt til våren!

    Du har ikke vurdert å åpne kommentarer for Anonyme/ navn+nettadresse? Enklere for oss som ikke har vanligvis er innlogget i blogger.

    SvarSlett
  8. For en jobb! men du får lønn for strevet til våren. Blir spennende å se.

    SvarSlett
  9. Så spennende med sååå mye løk! Tar du mange opp etter blomstring? Synes det er litt 'pes' med løk i bed som jeg skal plante annet i til våren, eller få plass til dem i allerede etablerte staudebed.

    SvarSlett
  10. Å herlighet så vakkert dette kommer til å bli til våren! Bare det og sette løk er jo ren terapi:) bilde nr 7 var bare så vakkert! For en fantastisk flott hage du har! Takk for din hilsen hos meg:)

    SvarSlett