torsdag 4. oktober 2012

Hagen vår i oktober

                           
                            Siste smak av sommer!

Høsten kan være litt stressende fordi så mye skal gjøres på kort tid. Krukker med fuchsia og maaange pelargonier skal bæres inn i varmen. Krukker med sommerblomster skal tømmes og vaskes, og dahliaknoller tas opp og renses for jord +++. Her ble det mange imperativer, men til slutt et punktum: Høsten. Tanken på at hagen går inn i en hvileperiode, kjennes egentlig litt godt.


                                   Har dere gjort det dere skal?
                          

                                        Ha en riktig god helg!

11 kommentarer:

 1. Har definitivt ikke gjort det vi skal i hagen før vinteren kommer. Er i siget, men det blir som regel litt av hvert å pusle med hele oktober og endog november hvis temperatur og vær tillater det. Høstferiedag i dag, så da er det håp om fremskritt. Alle hager blir like fine når snøen legger seg hørte jeg en si:-).
  Ha en fin dag!
  Brita

  SvarSlett
 2. Flotte bilder!
  Nei (på det siste spørsmålet), men kanskje i dag !!! Ser ut til å bli lovende vær, så arbeidsdagen skal bli kort så man kommer seg ut og får løken i jorda, og de siste par knollene opp av jorda (synes de har stått så fint fram til nå).Men i natt var nok frosten på ferde igjen.

  Vet du forresten hvor man kan få kjøpt bra epletrær?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Grethe! Jeg har ikke kjøpt epletrær, men jeg ville valgt trær som er produsert i Norge. Helst trær som er E-planter ( står på etiketten ). De er tilpasset norske forhold. Prøv Kråkstad hagesenter, men vær oppmerksom på brunsnegler hvis du ikke har det i hagen. Lykke til! Anne

   Slett
 3. Så fine høstbilder. Flott hage du har:)
  Her står det igjen endel arbeid før jeg kan "ta høst". Gjør litt hver dag, men er redd for at minusgradene kommer skikkelig igang snart - da må jeg forte meg.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Så mange flotte bilder fra høsthagen din! Jeg har håp om å få plantet ut endel planter før vinteren kommer. Men det er avhengig av hvordan været blir, for jeg liker ikke å jobbe ute i regn og rusk.
  God helg!

  SvarSlett
 5. Så härliga bilder från dig! Tycker särskilt mycket om den första bilden, det är lite sommar kvar i den, och den fjärde bilden är jättefin. Hälsningar Maria

  SvarSlett
 6. Ja litt av ein jobb! Du hadde no veldig mykje som skulle inn ser eg.
  Bilda dine var herlige å sjå på.....det var sannelig PUS også.
  Nei,har ikkje gjort alt eg skal enda :)
  Ha ei supergod helg.

  SvarSlett
 7. Så fine høstfarger i hagen deres! Flotte bilder!
  Det er et styr både vår og høst ;-) Morsommere på våren da, synes jeg. Stort sett fått inn det som skal inn her.

  SvarSlett
 8. Vilken fin trädgård du har!! Jag la till mig som följare för här kommer jag kika in ofta:)).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvarSlett
 9. Flotte bilder! Fint å se oversiktsbilder.

  SvarSlett