onsdag 9. mai 2012

Krukker

Nå er det snart tid for å plante i krukker. Det skal bli deilig å ta ut fuchsiaene fra kjelleren som har lange lysskudd. I kjelleren står det også flere krukker med Verbena bonariensis, kjempeverbena. Er noe usikker på om det er liv, men mange overlevde fjorårets vinter, så vi får håpe at det går bra i år også. Vi kjøper krukkejord, den er dyrere enn blomsterjord, men det er verdt det.. Ofte setter vi planter med samme fargetema sammen. Under lerketreet står pelargoniene 'Platinum'. Stubber kan være fint å bruke for å få ulike høyder.                 Pelargon 'La Recoleta' i krukkestativ. Skulle gjerne hatt flere stativ.
                                                       Hengepelargonia.


                     Håper det blir en fin sommer for krukkeblomstene!

5 kommentarer:

 1. Storverbena pleier å frøså seg mye hos meg, men overvintring har ikke gått bra. Fargetema er en fin ide! Krukker kan lage litt liv i staudebedet hvis mye er avblomstret.

  SvarSlett
 2. Nydelige sommerlige bilder! Det lønner seg nok å investere i ordentlig jord i krukkene. det er en deilig tid når en kan begynne å plante ut, men her er det nok i tidligste laget ennå!

  SvarSlett
 3. Nydelige krukkebilder! Jeg likte spesielt godt de to siste! Flotte farger og fine samplantinger! Kanskje de bildene hadde vært noe for Ninnis bokprosjekt!? :-)
  http://ninnisverden.blogspot.co.uk

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder og sammensetninger!

  Takk for hyggelig handel og inspirende rundtur i hagen!
  Jeg kommer tilbake :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du var et inspirerende besøk og hjertelig velkommen tilbake. Vi kommer på besøk til hagen din.

   Slett