tirsdag 3. oktober 2023

Høstblomstring

September er seinsommer. Så lenge frosten holder seg unna, holder blomstringen stand. Men nå er det ganske kaldt om natta, så pelargoniaene er tatt inn.
September har gått så utrolig fort.
















                                                                               Sol eller måne?













 Nå tømmes krukker. Dahliane er snart i hus. Nå sanker jeg frø. Snart er alle bord inne dekket med frø som skal tørkes. God høst! Anne


5 kommentarer:

  1. Hej Anne!
    Vilken härlig syn med alla vackra blommor i krukorna. Fina pelargoner, mina står kvar i växthuset. De trivs bättre där än när jag tar in dem. Men de måste in så småningom.
    En riktigt vacker dahlia, de blommar för fullt här också. Det blir en gissningslek när jag skall plocka in den sista buketten, innan frosten.
    Ha det gott /Kram Marika

    SvarSlett
  2. Dejligt at have styr på krukkeplanterne inden det bliver rigtig koldt, men det var jo skønt så længe det varede. Dine pelargonier er virkelig fine så de skal naturligvis bevares til næste år. jeg høster også frø af sommerblomster nu og har et pænt lager til næste år. Det er jo som små gaver man har pakket ind til sig selv - og måske andre interesserede.

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlett
  3. Det er altid lidt vemodigt, når man begynder at lukke haven ned. Så er det godt at have gemt nogle frø, så man kan starte igen til næste år. Pelargonierne står fine på rad og række i reolen.
    Jeg tror, det er måned, du har fotograferet, for farverne ville have været varmere, hvis det havde været solen.

    Hilsen Elna

    SvarSlett
  4. Alltid vakre bilder hos deg. Kos deg i høsten :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen hjertelig takk! Kos deg i høsten du også

      Slett