tirsdag 22. august 2017

Augustblomstring


Nå tror jeg hagen er på sitt høyeste når det gjelder mangfoldet i blomstringen. Det gjelder å få det med seg.Verbena bonariensis, kjempeverbena og Dahlia/georginerPurpursolhatt 'White Swan'
Seinsommeren er vakker og byr på en overflod som overrasker meg hvert år. Kjembeverbena som vokser meg over hodet og planter jeg må skyve bort for å komme  forbi. Liker det! Anne15 kommentarer:

 1. Vacker sensommarträdgård du har.
  Kram Maria

  SvarSlett
 2. Hej Anne!
  Så otroligt vackert. Jätteverbenan försökte jag så, men det blev inget, så jag har köpt några plantor, som står i krukor. Fjärilarna gillar dem. Vacker solhatt, har köpt en vit, men den tar lång tid på sig att slå ut.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 3. Hei Anne!

  Ja, nå er hagen på sitt vakreste. August er en frodig måned. Kjempeverbena er så fine nå, og de jeg fikk av deg blomstrer nå. Vakre bilder.
  Ha det godt!
  Klem, Marit

  SvarSlett
 4. Hei Anne. Flotte bilder. Kjempeverbenaen min visnet. Ble for mye regn og lite sol. August er flott i hagen. Fortsatt fin uke til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Det är faktiskt en ljuvlig tid som stundar nu, visst är det höst snart men ändå. Denna sommar har regnat bort ändå...
  Underbara bilder du bjuder på :)
  Kram från Titti

  SvarSlett
 6. Åå, så flott og frodig i hagen din nå :-)Sensommerhage er en fryd! Ha en fortsatt fin uke :-)

  SvarSlett
 7. Sikken overdådighed af blomster. Kæmpeverbena har en lang blomstringstid, og den passer ind de fleste steder. En dejlig plante.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 8. Det er en deilig overflod! Og så er det godt at noen planter blomstrer seint også :-)

  SvarSlett
 9. De er så fine de gresstiene dine. Ja, august pleier å være overflod her også, men i år har det regnet så mye at en del er ødelagt av alt vannet, men noe holder seg også ekstra lenge pga kulden. Kan ikke huske at jeg har hatt revebjeller til slutten av august før. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 10. Your Verbenas are so beautiful! Best wishes, Maria

  SvarSlett
 11. Hei Anne!
  Veldig flott! August er en måned der det bugner i hagen. En fin tid. Riktig god helg:-)

  SvarSlett
 12. Hej Anne!

  Du har en vacker sensommarträdgård, allt beröm för ditt växtval och utformning .

  Kram!

  SvarSlett
 13. Sensommerblomstringen er undervurdert. Det er lett for at hageblikket blir litt svakere utover sommeren, men det er bare å skjerpe seg og nyte! Jeg svømte så godt i bildet med kjempeverbena og Dahlia. Som skapt for hverandre.
  Nyt siste helg i august.
  Hilsen Jannicke

  SvarSlett