tirsdag 2. mai 2017

Helt i slutten av april, primula, rosenrot, kubjelle, lerkespore, veksthuset og vårskogen


Slutten av april var iskald. Mange minusgrader om natta. Allikevel drives våren fremover. På søndag fjernet vi bobleplasten i veksthuset. Det var meldt frostfrie netter og vi trenger veldig til mer plass.
Mai har starta akkurat som vi vil ha den.


Det ser nesten ut som snø, men det er hvitveis. Da jeg skulle gå inn i skogen for å ta bilder av hvitveis, stoppet det en bil. Han spurte om jeg hadde sett ulven. Det er ulv i distriktet. Har ikke så veldig lyst til å møte den.Lerkespore og rosenrot                           Kubjelle på siste dag av april. Nå er det vår. Ha det godt! Anne


10 kommentarer:

 1. Hei Anne!

  Vakker vårskog hos deg! Nydelig med vårlyset.
  Ulv har vært ikke langt herfra, men jeg vil gjerne møte ulven. Så jeg håper den holder seg unna deg og kommer hit i steden.
  I dag sende jeg en pakke til deg, så jeg håper du får den fort.

  Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Ulv vil jeg helst ikke ha, men jeg har sett en for noen år siden, på vei til jobb...
  Fine bildet av vårblomstring. Godt å kunne flytte skikkelig inn i drivhuset:-)(nå ser jeg hvordan vi skal gjøre det med solskjerming i drivhuset)
  Fortsatt frost her sist natt på tross av varmen på dagtid.
  Nyt vårdagene!
  Eirin

  SvarSlett
 3. Man kan se, der er fyldt godt op i drivhuset.
  Det sidste billede med kobjælderne i sollyset er utrolig smukt, et rigtigt forårsbillede. Kobjælder er nogle skønne planter både hvad løv og blomster angår.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 4. Hej Anne!
  Vacker vårblomning, och fullt i växthuset, härligt.
  Så fint när vitsipporna täcker marken. Skulle inte vilja möta varg i skogen, skulle ta lång tid innan jag tordes gå där igen. Hoppas den håller sig därifrån.
  Ha det fint i vårsolen. /Marika

  SvarSlett
 5. Hej Anne!

  Nu står din vackra vårträdgård i full skrud, ljuvligt! Skönt att våren äntligen kommit till er också, här hade vi runt 20 grader igår. Skönt att kasta vinterkläderna.

  Jag har alltid drömt om att få se en varg, man behöver inte vara rädd men respekt bör man ha för detta fantastiska djur. Våra vildsvin är mycket farligare än vargen.

  Kram!

  SvarSlett
 6. Hei. Ulv er ikke greit å ha i omegn. Jeg hadde ikke likt å møte en. Nydelig farge på kubjelle. Ønsker deg en fin dag i vårsolen.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 7. Hei!
  Koselig med vårbilder. Ser dere har mye i veksthuset. Kubjellene mine forsvant for mange år siden, men det var før jeg viste mye om hage. Nå har jeg et bed den fint kan trives i, så da må jeg kjøpe meg noen.
  Ulv har jeg ingen problemer med, men løshunder er jeg livredd! Folk burde ha hundene sine i bånd, for det er ikke bare jeg som er redd for dem.
  Godt med litt mere varme i mai. April var kald ja.
  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 8. Ulv! Da er den nok ikke så langt unna her heller...
  Flott bilde av rosenrot :-)

  SvarSlett
 9. Ja, nå er det unektelig vår! Mai kom med sin mildhet og hagen jubler. Skjønt primula bilde. Håper ulven holder seg unna. Den vandrer hos oss på Enerhagen. Kun sett den en gang. Det holder det! Eneste fordel er at den holder rådyrene unna hagen min.
  God heng Anne.
  Jannicke

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett