lørdag 12. desember 2015

Vakker utsikt


Vi bor midt i det åpne landskapet med utsikt til alle kanter. Vi er omringet av jorder hvor vindene får fart. (Dette blir nesten Ulf Lundell.) Er veldig glad i dette landskapet, men vi tetter igjen med busker og trær for å få mer le i hagen.
Min favorittutsikt tidlig om våren i skumringen, er nedover i hagen hvor snøklokkene sprer seg for hvert år. Lyset har kommet tilbake.
En gladmelding: I dag gikk sola ned 15.11 og det blir ikke mørkere om ettermiddagen. Om ikke lenge går vi mot lysere tider.
Temaet hos Blommig fredag er En vacker vy.
Bildene over og under er fra snøklokkebedet med noen måneders mellomrom.Et kikkehull ut mot jordet.Utsikt fra trappaUtsikten fra trappa forandrer seg fra år til år.Fra terrassenPå toppen av haugen med utsikt til E18! Miso blir med hit, men det synes hun er langt nok, så da bærer det hjem igjen med halen til værs.                                God kveld! Anne

  

13 kommentarer:

 1. Det var gode nyheter at lyset snart er på vei tilbake:) Å ha jorder, luft og lys rundt hagen er bare helt herlig! Det er så deilig å gå rett ut i det fri. En slik lund med krokus og vårblomster ønsker jeg meg! God lørdag

  SvarSlett
 2. Så mange flotte utsiktpunkter! Jeg syns det er veldig fint med åpne landskap! Å, så vakkert med krokus og snøklokker under trærne, og vei med gressgrodd midtrabatt! Ha en fin lørdag :)

  SvarSlett
 3. Hei Anne! Så vakre bilder og utsikt du har! Jeg blir helt betatt av horisonten. Deilig å tenke på at det ikke blir mørkere fremover, og snart snur sola!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 4. Underbara bilder Anne! Den första bilden med vårlökarna förmedlar värmens och ljusets återkomst och snart är vi där igen!

  Allt gott!

  SvarSlett
 5. Hei Anne. Her er vi også kommet til det mørkeste, solen går ned 15.27 hos oss, da kan vi se den gå i havet mot sørvest. Ellers har vi mye fjell omkring, sånn er vestlandet. Men ditt åpne landskap ligger hjertet mitt nær, for jeg har tilbrakt alle mine somre i Hedmark der jeg har halvparten av genene mine fra. Ha en fin adventstid, om en drøy uke snur det mot lysere tider! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlett
 6. Vackra utsikter med ljuset vi saknar så här års. Annars är det rätt skönt den här tiden på året. Idag verkar vi få några soltimmar, bara den kommer sig upp någon gång ;)
  Ha en fin Lucia!

  SvarSlett
 7. Hej Anne!
  Vackra vyer, både från din trädgård och över ängarna. Skönt att det börjar gå mot ljusare tider igen. Idag är det Lucia och annan sorts ljus.
  Ha det fint / Marika

  SvarSlett
 8. Beautiful landscapes! I think that people often love their childhood landscapes most - our house was near forests when I grew up and I feel a little lost in too open landscape. The sun sets at 15.29 here but soon we will have more light.

  SvarSlett
 9. Underbara bilder! Du bor fantastiskt vackert. Gillar utsikt och öppna landskap.
  Ha det fint!

  SvarSlett
 10. Jeg elsker sånne kikkhull :-)
  Dere har mye flott utsikt!

  SvarSlett
 11. Tusen takk for frøene! Så moro å få en slik overraskelse. Jeg vet akkurat hvor jeg skal plante blomstene til sommeren. Jeg har blitt veldig glad i tagetesene heg har fått frø av tidligere, og de jeg fikk nå ser ut til å være midt i blinken:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 12. Her sto sola opp klokka 10 i dag, og ned 14.30. Om litt under en uke snur den:)
  I dag har det vært litt lyst, men stort sett er det skyer og mørkt.

  Hørte faktisk noen på sørlandet som klaget over "mørketid". Da har de ikke vært nord i landet vårt.

  Koselige bilder du viser. Favoritten blir den flotte kirgisløken, og katten!

  Nyt førjulstiden:-)

  SvarSlett
 13. Tusen takk for hyggelig kommentar. Ingenting bedre enn at vi kan se frem i mot mer dagslys. Nydelige bilder.

  SvarSlett