tirsdag 30. september 2014

Frosten er på ferie så langt!


Det er meldt om en kald natt, men håper at den ikke blir så kald at dahliane ryker. Blomstringen har avtatt ganske mye, men det er fremdeles ganske mye som blomstrer. 
Utrolig sommer og utrolig september.
                               Kanskje det blir en utrolig oktober også. Ha det godt! Anne14 kommentarer:

 1. Ja, det er bare helt utrolig. The show goes on and on and on. Nær 0 grader på Enerhagen i natt, så det kan se ut som om høsten nærmer seg slutten av ferien...iallefall på nattetid. Det kan vi leve med når vi har en sommer som vi kan leve så lenge av:) Praktfulle bilder og stemninger hos deg, som vanlig Anne!

  SvarSlett
 2. Vilka fantastiska foton på dina vackra, vackra blommor.
  Kram från Törnrosa

  SvarSlett
 3. Hei Anne! Så vakre bilder! Håper at frosten holder seg unna en stund til. Her har det vært en natt med bare 1 pluss men det gikk bra.

  Ha det godt!

  SvarSlett
 4. Good Morning Anne,
  seeing your garden in the morning is like having holidays! So beautiful!
  Cross my fingers for mild weather
  Elisabeth

  SvarSlett
 5. Wow, så mycket som blommar hos dig! Vilka vackra bilder, man kan ju tro att det är mitt i sommaren. Hoppas frosts håller sig borta.
  Kram Maria

  SvarSlett
 6. Vilken härlig sensommarvärme vi har haft. Fantastiskt att så mycket blommar fortfarande fast vi redan är inne i oktober nu. Underbara bilder du visar, den rosa rosen riktigt lyser i motljuset. Ha det gott/ Kram Titti

  SvarSlett
 7. Jepp, la oss håper på en flott oktober. Akkurat slik som i fjor. Passer meg fint for jeg utsetter i det lengste å klargjøre høsthagen for vinteren. Jeg vil suge på karamellen enda litt til.
  Klokkeranken blomstrer her hos meg også nå. Etter inspirasjon fra deg bestilte jeg frø via Impecta. Men selve blomstringen kom i gang sent syns jeg. På tross av at de ble plassert sørvendt med mye sol. Først nå er det mange klokker. Skal det være slik?
  Håper du har gode høstdager, Anne :)

  SvarSlett
 8. Så fargerik blomstring det er hos deg ennå. Vi hadde første frostnatt forrige natt, men det ser ut til at blomstene har klart seg greit. Jeg krysser fingrene for at det blir lenge til neste frostnatt, og at det fortsatt blir mange fine solrike dager. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. For noen herlige bilder av hagen din!! Du har virkelig mye fint fortsatt!! Herlig at frosten har ferie, ja.

  SvarSlett
 10. Det har ikke vært frost her heller, ikke hele september, og det er mot normalt. Fint, syns jeg :-)

  SvarSlett
 11. Enig, frostfri oktober er også helt greit :-) Min klokkeranke er også ekstra fin nå, så det passer ikke med frost ennå.

  SvarSlett
 12. Ser fantastiskt fint ut! Ja hoppas verkligen oktober bjuder på vackert väder :)

  SvarSlett
 13. Vilken vacker blomning!!!
  Håller med om att det var en fantastisk sommar och en mild fin höst men nu har det varit flera kalla nätter här.
  Ha de bra
  Mariana

  SvarSlett
 14. Så flott det er i hagen din enda! Håper du får frostfrie dager utover, så alt kan blomstre seg ferdig. Gule hostablader er nydelige!
  Ha det fint.

  :-)

  SvarSlett