tirsdag 2. mai 2023

Morgen 2. mai kl 07.00 er det -2 grader.

I morges gikk jeg en runde. Det var isende kaldt. Det som er helt utrolig, er at plantene klarer en slik behandling. Utover dagen kom fargene tilbake. Det er nok det som skal til, for å overleve i Norden


                                                                        Snøklokkene la  seg helt flate i dag morges


                                                                 Shira er utrolig god til å klatre og flyr nesten!                             Ut på dagen reiste hun hodet. Imponerende! Ha det godt! Anne


6 kommentarer:

 1. Hej Anne!
  Otroligt så tåliga de är, önskar att det blir lite varmare. Backsippan har sin päls på, men de andra fryser nog. Fina bilder.
  Ha det gott /Kram Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Kärleksbesvärjelser
   2) lösning och bot mot all sjukdom
   3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsbesvärjelser
   5) Graviditetsbesvärjelse
   6) Uppbrottstrollformler
   7) Dödsbesvärjelse
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Slett
 2. Jamen planter er utrolige! Her er det også stadig koldt om natten 3-4 grader, men dog ikke frost. Alligevel føles det efterhånden mærkeligt for det burde jo være rigtigt forår nu. Håber alle dine planter kommer levende gennem kulden!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 3. Ja, det er helt utrolig. Godt våren er på vei hos deg også, selv om det er minusgrader om natten. Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. Det er sjovt at følge, hvordan påskeliljer og andre løgplanter langsomt rejser sig efter frostvejr. Bare alle planter kunne gøre det samme.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 5. Vakre bilder fikk du da. Jammen er det en kald vår, men det blir vel snart bedre. Jeg våget meg til å plante ut litt stemor i går og det ser ut som om de klarte seg fint. Ha en vakker helg i mai! :)

  SvarSlett