onsdag 12. mai 2021

Maistemninger


Nå kommer det endelig mer og mer levende opp fra jorda med farger, perleblomster, primula, tulipaner . . .


                                                                                       Nyinnkjøpte margeritter
 Ribes alpinum, alperips kan anbefales. Den kan erstatte  Buxus, buksbom. Den vokser raskere enn buksbom  Den er lett å forme og har en herdighet på H7. Den har en vakker irrgrønn farge om våren og er lett å stiklingsformere.  
                                                                               Primula ' John Moe'

 Jeg synes ikke at mai har vært spesiell mild, men håper og tror at frostnettene er over. Ha det godt! Anne


7 kommentarer:

 1. Hej Anne!
  Så fina bollprimula du har. De har försvunnit helt hos mig. Det är riktigt skönt nu. Vi har haft ca 20 grader varmt, nästan som sommar. Det var en vacker tulpan, vet du vad den heter. Mina har precis slagit ut, det kommer att bli fint.
  Ha en trevlig helg /Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marika! Det er tulipan som har vært der i mange år, så det husker jeg dessverre ikke. Trivelig helg til deg også.

   Slett
 2. Så flotte primula som blomstrer hos deg nå. Kuleprimula er jeg veldig glad i, og setter stor pris på at de frøformerer seg her. Ja, nå tror jeg at frostnettene er over. Det får vi håpe.
  Ha det godt! Klem, Marit

  SvarSlett
 3. Åhhh for en nydelig tid vi går inn i nå. Det dukker nye ting opp hver uke, den ene blomsten avløser den andre. Det er bare å nyte hagen.

  SvarSlett
 4. Plutselig er de der, de skjønne vårfavorittene :)
  God helg!

  SvarSlett
 5. Ribes alpinum kan jeg også anbefale. Den er fin både klippet og uklippet. Nej maj har ikke været lun, vi har det varme vejr til gode.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 6. Så fin blåfarge på de perleblomstene, og mye fint annet også. Vi har fortsatt ikke noe varme her vest, men så lenge det er vindstille er det fint. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett