onsdag 29. juli 2020

Gudskjelov blomstrer dahliane


I dag åpna himmelen seg igjen. Jeg vet ikke hvor mange mm som kom. Glemte å tømme regnmåleren etter regnet i går. Nå er det meldt sol og mer varme i 3 dager. Himla deilig!

                                                                                              Ikke morsomt syn.
                                                                  Faren over for denne gang. Hagen har klart seg.                           De siste bildene er tatt nesten akkurat nå. Dahliaene er like fine. Ha det godt! Anne


5 kommentarer:

 1. Hei Anne!

  Ja huff, det har kommet mye regn i det siste. Det er ikke noe trivelig syn med så mye vann som hos deg. Her har det kommet 77 mm siden søndag. Så det skal bli godt med noen dager med oppholdsvær nå fremover. Nydelige dahlia! De er gode å ha fra nå og utver høsten.
  Ha det godt! Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Hej Anne!
  Så mycket regn ni fått. Det har kommit en hel del hos oss också, men jag glömmer tömma regnmätaren. Det mesta har kommit på kvällar och nätter, så det är perfekt. Är så förtjust i din vackra röda dahlia. Mina nyinköp är nästan alla olika toner i rött. Det blev en sammanblandning med dahliaknölarna, så min dotter har en stor del av mina hos sig.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 3. Hei Anne.
  Det tar på å være hageeier. Vi har hatt styrtregn kombinert med masse vind. Det er ikke mye igjen der ute. Heldigvis har dahliene klart seg her også.
  Fine bilder av de.
  Ha det godt.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 4. Det var ingen rolig sjö i trädgården. Men dahlior verkar gilla fukt så kanske är de glada. Du har flera vackra sorter. Jag börjar undra om mina muterar... Det känns som att jag får bara fler och fler av samma röda trots att jag samlade ihop de allihop i höstas och satte ut dem tillsammans nu... Ett mysterium!

  Kram, Carina

  SvarSlett
 5. Oj, mye vann hos dere!
  Det kom godt med regn her også, men det samlet seg ikke noe større.

  SvarSlett