fredag 30. mars 2018

Hvitveisskogen


Dette gleder jeg med til:  Å sette meg ned om kvelden i skogen å høre svarttrosen, solsort (som er et innmari fint dansk navn på svarttrosten) synge. Det er vår.

Nå er det 4 svarttrost som er på foringsplassen. Vi legger ut ekstra eplebåter. Det er ikke mye å hente av mat ellers. Fortsatt god påske! Anne
Jeg lenker til Trädgardsfägring


12 kommentarer:

 1. Hei Anne

  Solsort er også det danske navn - de er fantastiske!
  Dejlige vår-billeder!

  Ha en fortsat glad påske du med!

  SvarSlett
 2. Hei Anne!

  Herlige bilder! Jeg lengter veldig etter våren nå. Hvitveis er det veldig mye av her også. Det er en magisk tid når hvitveisen blomstrer. Vi får en kort og intens sesong i år. Fortsatt god påske!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 3. Hej Anne!
  Härligt när marken är täckt av vitsippor. Vi har en skog i närheten där det finns både vitsippor, blåsippor och liljekonvaljer. Hoppas få se dem snart. Koltrast på svenska och Mustarastas på finska (svarttrast).
  Ha en fortsatt Glad Påsk!
  Marika

  SvarSlett
 4. Hei Anne.
  Jeg husker da jeg var jente plukket jeg store buketter. For meg er hvitveis vårblomsten. Vi har noen på tomta her. Håper de dukker opp snart. Fortsatt god påske til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 5. Hvitveis er vakkert! Noe å glede seg til :-)
  Fortsatt god påske.

  SvarSlett
 6. Hei Anne!
  Så vakkert! Jeg har en hvitveis i et bed i østveggen. Den må ha blitt med som blindpassasjer. De vokser ikke ville her.
  Her er det også hvitt, men ikke av hvitveis he he.
  Fortsatt god påske,
  Lena

  SvarSlett
 7. Hej Anne!
  Vilka ljuvliga bilder på lika ljuvliga vitsippsbackar. Koltrast heter den hos oss i Sverige och här har den också blivit framröstad som nationalfågel. Och trots att det varit så kallt så har jag hört den sjunga sin typiska vårserenad. Nu har vi fått fyra par till trädgården och jag gör som du, matar dom med äpplen. Men det är konkurrens för vi har sidensvansar också så det går åt många äpplen.

  Roligt att du länkat till TrädgårdsFägring så jag hittade din blogg!

  Önskar dig en fortsatt skön påskhelg!
  /Anita

  SvarSlett
 8. Ja tänk... var ute och vandrade idag men det är för snöigt och vått ännu för att sätta eller lägga sig ner. Men vilken underbar känsla om ett par veckor eller så :)

  Kram, Carina

  SvarSlett
 9. Så fint. I skal jeg virkelig huske på å plukke hvitveis. Har noen få i hagen, men for buketten må jeg ut på tur. Ha en fin søndag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 10. Underbara bilder! Jag längtar verkligen till att få sitta i en vitsippsbacke och lyssna på Koltrasten!!!

  SvarSlett
 11. Åh ja, tak for at minde mig om skovbunde fyldt med anemoner. Det bliver superskønt :)

  SvarSlett
 12. I remember when I was a girl I picked big bouquets. to me is the white spring spring flower. we have someone on site here. hope they will appear soon. still good easter to you.

  หนังออนไลน์

  SvarSlett