tirsdag 12. september 2017

Hagen min NRK
I sommer har Hagen min  (hageprogrammet på NRK) vært på besøk flere ganger. Jeg kan ramse opp ord i det uendelige om hvordan vi har opplevd dette. Hvorfor utsetter  vi oss for dette? Har ikke noe godt svar, men det er innmari morsomt å se hvordan Camilla og Heidi jobber. TV gjør seg ikke selv. De har brukt utrolig mange timer på noe som bare blir noen minutter. Et par ganger har en drone fløyet over hagen. Det skal det bli innmari morsomt å se, så kan vi luke bort det som er mer slitsomt å se på.
På søndag var de her for siste gang. Man jobber på søndager når dag etter dag regner bort.
Hvor er jordskokkblomstene? Gro peker, Heidi ser og Camilla  filmer.
Det er så fantastisk deilig å være ferdig uten en dråpe regn. De rakk det akkurat. Da kameraet ble båret inn i bilen , begynte det å regne igjen.Det har vært så hyggelig å bli kjent med dere. Kameraskrekken er ikke kurert, men dere har av og til fått oss til å glemme både mikrofon og kamera. Det er godt gjort.

Så gjenstår det å se resultatet i mars/april!!! Ha det godt Anne!


15 kommentarer:

 1. Hei Anne!

  Dere er modige og tøffe som stiller opp. Det skal bli kjempegøy å se programmet når det kommer.

  Ha det godt!

  Klem, Marit

  SvarSlett
 2. Hej Anne!
  Låter trevligt, skall bli så spännande att se programmet. Glad att jag hittade programmen på NRK.no.
  Får ni se programmet innan det visas?
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 3. Hei Anne. Det skal bli spennende å se programmet når det kommer. Sprekt å stille opp. Fin dag til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
 4. Ej, det er da spændende! Og sjovt! Og I kan da bare være stolte :-) Jeg gad virkelig godt se programmet, men det kan man formentlig ikke fra Danmark ...?

  SvarSlett
 5. Hei Anne! Modig gjort,) Jeg hadde ikke turt. Jeg ser veldig lite hageprogram, men du minner vel på det når det skal sendes til neste år?

  Ha det fint :-)

  SvarSlett
 6. Oj, så morsomt! Minn oss på sendingen når det nærmer seg :-)

  SvarSlett
 7. Så spennende å få oppleve en tvproduksjon på nært hold. Jeg har hatt lokaltv på besøk her, men NRK er nok en helt annen greie. Blir kjekt å se til neste år. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 8. Hei Anne!
  Åååå sååå spennende! Gleder medg både til neste nummer av Hagetiden og TV neste sommer.:)
  Ha en fin kveld,
  Lena

  SvarSlett
 9. Så hyggelig at dere har hatt "Hagen min" på besøk. Det har vist seg å være et overraskende bra og hyggelig program å følge med på. Gleder meg til å se deres og andres hager på NRK til våren! :-D

  SvarSlett
 10. Det lyder vel nok spændende. Du må endelig skrive det på din blog, når udsendelsen kommer. Det kan være, jeg kan se den på min pc.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 11. Så velfortjent Anne! Du kan tro jeg gleder meg til å se programmet. Jeg innrømmer at jeg var en av mange som anbefalte de å besøke deg:)
  Hilsen Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Så veldig hyggelig å høre. Tusen hjertelig takk!

   Slett
 12. vi gleder oss og se dere og hagen på TV! :-) Det blir sikkert veldig bra. Var nettopp selv i avisen i forbindelse med soppsakkyndig- utdanning og opplever det selv som litt pinlig med bilde og så, men de som leser dette synes nok det er helt greit.

  SvarSlett

 13. I love the blog post, and you helped me make such a fun card with it!
  หนังตลก

  SvarSlett