Favorittpålegget på forsommeren er ferskt brød med meierismør, finhakket gressløk og et lite dryss med maldonsalt.
Vi har planta gressløken rett utenfor døra for å ha den lett tilgjengelig. Særlig når det blir tidlig mørkt om høsten, er det greit å slippe lommelykt for å finne fram. I juni får den vakre rosa-fiolette blomster. Gressløken klippes ned flere ganger i løpet av sommeren for å få ny vekst, nesten som gressplenen
Ha en fin kveld!
Ha en fin kveld!
Så vackra bilder på gräslöken. Den är både fin i rabatten och god:)). Hos mig har den tyvärr försvunnit.
SvarSlettHa en fortsatt fin påskvecka.
Kram Maria
En favoritt her også!
SvarSlettHa en fin kveld!
Gressløk er en fin urt, som kan brukes til det meste. Fine bilder!
SvarSlettKlem Vivi
En favorit! Båda att titta på och äta... Har också den nära kökstrappan =oP
SvarSlettHa det gott!
/Katarina
Gressløk er et must. Kan brukes over det meste. Digger de lilla tusteblomstene også. Men kan de spises?
SvarSlettJa, visst kan de spises. Fint som pynt er blomstene også.
Slettgressløk har jo nydelige blomster!...du inspirerer..til sommeren vil jeg ha en hel hekk:)
SvarSlettGod påske:)
Å så fint, godt for øyet og gane hva mer kan man forlange av gressløken.
SvarSlettGod påske til deg, kos deg og nyt solen.
Marit.
Vilka härliga bilder på gräslök.
SvarSlettGott och en fröjd för ögat.
Glad Påsk