onsdag 2. januar 2013

KrukkerJeg synes det er fint med høydeforskjell på krukkene. Til det bruker jeg  murstein, stubber, bord, krakker og stativ m.m.

Stativ fra Ikea til en rimelig penge. Har tenkt å male dem svarte. Til venstre eføy og til høyre blomkarse som ble nesten 2 meter.
Snart er det helg!

12 kommentarer:

 1. Det var pene arrangementer! Gleder meg til våren!

  SvarSlett
 2. Jättefina krukarrangemang! Snyggt med olika höjder, det ser mycket mer levande ut då. Jag ska komma ihåg detta till våren när jag tar fram alla krukor.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvarSlett
 3. Ja, det ska vara många krukor och olika storlekar! Här på Mallis är de också glada för krukor, du borde åka hit nån gång för att ta dig en titt :-) kram

  SvarSlett
 4. Godt nytt år!
  Kjempefine samlinger med krukker!..og høydeforskjellen som du gjør er sååå flott:)Og en har en stor variasjons muligheter med krukker..det liker jeg:)
  Gleder meg til å følge deg videre i 2013:))

  SvarSlett
 5. Godt nyttår! For en herlig samling med potter du har. Ja, det blir så fyldig og flott med ulike høyder. Da blir alle blomstene fremhevet og får sin fortjente plass. Takk for alle de koselige meldingene du legger igjen hos meg:) Gleder meg til å følge deg i 2013.

  SvarSlett
 6. Godt Nytt år til deg.
  Takk for tipset.Det er så utrulig kjekt med alle ideane som vert spredde rundt omkring. Utrulig flotte samlingar med krukker du har og så smart å variere høgda på den måten.
  Ha det fint.
  Klem MarJE.

  SvarSlett
 7. Kjempeflotte bilder! Krukker tett i tett på denne måten bidrar uten tvil til både atmosfære og frodighet! :-)
  Ha en fortsatt riktig fin dag
  Stein

  SvarSlett
 8. Underbara krukodlingar hos dig.Härlig inspiration.
  Tack för det.
  Annika

  SvarSlett
 9. Her var det mange fine krukker! Lurt med murstein under for å få forskjellig høyde.

  SvarSlett
 10. Så flotte arrangementer du viser. Krukker er flotte i mengder og veldig bra å utnytte på plasser i hagen som er litt "kjedelige" Dine bilder skal jeg nok titte på til sommeren også :-)

  SvarSlett
 11. Titta in på min blogg, där finns en överraskning till dig!

  SvarSlett