fredag 16. juni 2023

16 juni


Varm, tør fredag i juni. Det er skremmende at det går uke etter uke uten nedbør. Stauder jeg planta i høst, må jeg ta opp og plante dem i krukker, så jeg får kontroll på vanningen. Det er ikke morsomt å se at de bare krøller seg sammen. Vi kan ikke klare oss uten vann.













 Tar en liten tur ut for å se (forhåpentligvis) flaggermus. Nå har vi litt for mye mygg, så de er velkomne.

Ha det godt! Anne


7 kommentarer:

  1. Tænk, her er det så tørt at der ingen myg er, og jeg ved slet ikke hvad flagermusene lever af! Det er ganske skræmmende med denne lange tørke, og jeg forstår du må grave planter op og sætte dem i krukker, som du har styr på. Hele haven (jeg havde nær sagt hele verden) trænger til vand, men på trods af dette store problem har du fundet de dejligste motiver i din have. Tak for det!

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlett
  2. Hej Anne!
    Det är så tråkigt med torkan, nu har vi fått ett löfte om regn i morgon men vet inte om det hamnar här. Dina bilder är så vackra, speciellt dina Iris. Jag hittade en aprikos digitalis på växtshopen, hoppas den orkar blomma. Älskar digitalis.
    Ha en trevlig helg /Kram Marika

    SvarSlett
  3. Man kan ikke umiddelbart se på dine billeder, at det er meget tørt. Det ser frodigt ud i bedene, og du har mange flotte blomster. Det er et stort stykke arbejde at holde haven i så fin stand, når det er så tørt.
    Hilsen Elna

    SvarSlett
  4. Det har blitt en del vanning her også de siste ukene. Nå er det meldt litt regn et par dager denne uken, men jeg håper det kommer mer enn det er meldt. Fint vær kommer med en pris :)

    SvarSlett
  5. Ja även om man vill ha sol och vackert väder på sommaren så har den här inlett alldeles för torrt och nu får det gärna regna ett tag. Måste till en hel del vatten för att ge växterna en paus.
    Trots torkan ser det frodigt och fint ut hos dig. Vackra bilder, som vanligt!

    Allt gott! Ulrika

    SvarSlett