tirsdag 17. april 2018

Blått


Leste en gang at blått er den fargen flest folk liker, jeg er en av dem. I år har jeg sådd mange forskjellige planter med blå farger. Under er det bildet Salvia 'Victoria'. Den sår jeg hvert år av egne frø. Liker godt den skarpe blå fargen
 I kveld ble Hagen min på NRK 1 vist fra hagen vår. Det er sjelden jeg har grudd meg så mye. Oppdager noen feil vi har sagt, men sagt er sagt.
























                                                             Anisisop




Agapanthus, Afrikas lilje













Det er ikke ofte vi sitter på blå puter. Skal gjøre det mer til sommeren. Ha det godt! Anne



21 kommentarer:

  1. Hej Anne!
    Har precis tittat klart på programmet, så trevligt att se dig och din syster i er vackra trädgård. Trevligt att se trädgården vid olika tider under sommaren, och att klockrankorna blommade. Blir imponerad av att allt var så stort, skall nog skaffa mig lite hönsgödsel.
    Ni kan vara nöjda och glada, programmet var riktigt trevligt, och så skoj att få ett ansikte på dig Anne.
    Ha det fint /Marika

    SvarSlett
    Svar
    1. Innmari hyggelig å høre. Nå er jeg så glad for at det er over.
      God natt! Anne

      Slett
  2. Hei Anne!

    Det var så fantastisk å se deres flotte hage! Jeg er mektig imponert over alt sammen, og ikke minst at dere er så tøffe at dere stiller opp på tv :)
    Krukkesamlingen deres er imponerende!
    Takk for at dere åpnet hagen deres. Ha det godt!
    Klem, Marit

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Marit! Dette har kosta. Nå skjønner jeg ikke at vi sa ja, men det er interessen for hage og planter + + som fikk oss til å si ja for nesten to år siden.
      Der er ganske kleint å se selv på tv. Ha det godt!
      Klem Anne

      Slett
  3. Hei Anne.
    Takk for at dere åpnet hagen deres. Tenk å kunne opptre sånn på tv. En skulle tro dere ikke hadde gjort annet. Spennende å se hagen gjennom flere årstider. En flott hage som dere kan være stolte av. Imponerende krukkesamling. Moro å få "treffe" deg Anne. Ha det godt.
    Hanne-Lise.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Hanne-Lise!
      Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Kan ikke akkurat si at jeg følte meg vel foran kamera og mikrofon festa til skjorta, men nå er det heldigvis over.

      Slett
  4. Hei Anne, veldig fint å se fra hagen deres, den er nydelig. En eventyrhage å drømme seg bort i...

    Klem, Ida

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Ida!
      Tusen hjertelig takk! Innmari hyggelig at du synes det. Klem Anne

      Slett
  5. Så roligt att ni var med på NRK. Ska se om jag kan hitta det i efterhand från Sverige. Vet inte om det är möjligt. Gillar också blått - det kan aldrig bli fel.
    //Helene

    SvarSlett
    Svar
    1. Nu har jag sett avsnittet, det gick jättefint. Så roligt det var att få se er hage. Så fint ni har och så otroligt många krukor. Ska vattna mina klockrankor mer i sommar, förstår att det behövs. Odlar också Zinnia varje sommar. Det är en fantastiskt fin sommarblomma. Tack för att jag fick följa er trädgård.
      //Helene

      Slett
  6. Hei Anne :-)
    Da har jeg kost meg med et flott, spennende og koselig program fra deres hage, du verden for en oase dere har skapt! Det var fantastisk å se! Utrolig flott den klokkeranken, det må jeg også prøve. Og jordskokk havnet igjen høyt på prioriteringslista vår.
    Så artig å se deg på tv, føler at vi liksom kjenner hverandre litt selv om vi bare har snakket sammen på blogg og insta...
    Ønsker deg en fortsatt fin uke og nå håper jeg virkelig at våren snart kommer for å bli!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Mariann!
      Tusen hjertelig takk. Blir glad for en sånn tilbakemelding. Jeg kan ikke akkurat si at jeg synes det er artig å være på tv.
      Ja, vi blir kjent med hverandre selv om vi ikke har sett hverandre.

      Slett
  7. Vakker salvie!
    Det blir spennende å se alt dere har sådd :-)

    SvarSlett
  8. Så mye fint du har i blått! En flott farge!
    Så fint at du linker til programmet, det skal jeg passe på å se før jeg legger meg ikveld, skla bli spennende å se hagen din!
    Klem Nora

    SvarSlett
  9. Salvian hade en vacker blå nyans, den liknar en jag ofta kan köpa som sommarblomma här. Phlox är också en favorit är det den som heter något på 'Blue...?

    KRam, Carina

    SvarSlett
  10. Hei Anne
    Blått er vakkert og det er sannelig hagen din også:)
    Det var fantastisk inspirerende å se både den og dere på TV. Så mange krukker og så flotte planter!
    Satt igjen med masse ideér til egen hage etter å ha sett din. Du kan være kjempefornøyd og stolt av tv-opptredenen. Tipper det blir en ekstra fin Cobea-sommer i det ganske land etter denne reportasjen. Mye vann og hønsegjødsel! Og er det ikke alle steder den rekker å blomstre, er den jo en energisk bladplante og kan dyrkes for den egenskapen også:)

    SvarSlett
  11. Hei Anne. Flott program hvor dere fikk vist fram hagen deres.Så har bestemt meg for å prøve klokkeranke igjen. Har aldri lykkes med den..Skjønner at vann og hønsegjødsel er tingen:-)
    Kos dere i vårhagen/Eirin

    SvarSlett
  12. Hei Anne!
    Så arti å se dere og hagen på tv. Tror ikke klokkeranken vil få nok varme og lang nok sommer her hos meg, så jeg får nyte synet hos dere :)
    Dere var så flinke at - vær stolte!
    Ha eifin helg,
    Lena

    SvarSlett
  13. Jeg holder også meget af blå blomster, og jeg synes, det er en flot serie, du viser. Favoritten er den klare lyseblå farve, som agapanthussen har.
    God weekend!

    Hilsen Elna

    SvarSlett
  14. Ja, blått er fint. Passer godt sammen med oransje også. Så på tvprogrammet med hagen, veldig koselig å se den flotte hagen på film, og dere. Ha en fin helg, hilsen Ingeborg

    SvarSlett