lørdag 2. februar 2013

HelgeglederPå denne årstida er det å stå i dagslys og beskjære pelargonier en helgeglede. Å se at de blir mer og mer lubne. Å drømme seg til den dagen de kan bæres ut og drømme om at sommeren blir litt mindre regnfull og pelargoniavennlig.
For å se flere helgegleder.Her
  
 
                         
 
 
 
    


I dag har jeg sådd flere potter med Verbena bonariensis, kjempeverbena som er plassert i kjøleskapet. Noen potter med stauder på vekstrommet og noen potter ute. Har litt dårlig erfaring med å sette potter ute nå, men å gi seg kan man jo ikke. Denne gangen går det sikkert bra.
Ha en fortsatt god helg!

20 kommentarer:

 1. Sikke mange smukke pelargonier du har! Ja, det skal blive dejligt at flytte dem ud i haven :-) Også god weekend til dig!

  SvarSlett
 2. Ønsker meg drivhus og kan godt forstå helgegleden din!! glede til deg indere i helgen!

  SvarSlett
 3. Du store min for en pellis-samling:-) Skal snart få opp mine fra kjelleren og klippe ned dem som står i gangen. Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 4. Wow vad många pelargoner! Förstår att det är härligt att beskära och pyssla om dem nu. Jag har några på vinterförvaring, hade jag haft ett uppvärmt uterum hade jag gärna velat ha fler.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvarSlett
 5. Shit, for en mengde pelargonier! Imponerende - tenker dette ser alldeles praktfullt ut på sommeren i all blomsterfloraen.
  Flott sted!

  SvarSlett
 6. Det var en flott samling med pelargonier, virkelig vakkert! Ja nå er det februar og på tide å så kjempeverbena. Skal gjøre det i morgen.

  SvarSlett
 7. Dette er virkelig en sann glede! Så mange flotte pelargoniar du har!

  Velig hyggelig at du ville være med å dele denne flotte gleden.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 8. Så mange pelargonier å glede seg over! Herlig å se.

  SvarSlett
 9. Oi så mange pelliser,har en jeg og er nesten sikker på at jeg har tatt livet av den.
  He en fin søndag videre.

  SvarSlett
 10. Så många underbara bilder av pelargoner att glädjas åt!! Jag sitter och funderar på hur mina mår... jag saknar dem och vill hem till dem nu när du skriver så mysigt om dina! Det ser så fint ut hos dig både i vinterträdgården och ute. Kram Maria

  SvarSlett
 11. Underbart med många pelargoner. VAd fint med hyllorna till den röda väggen.
  Allt gott
  Annika

  SvarSlett
 12. Når jeg ser et sånt flott "hav" av pelargonier... ja, da gir jeg med ende over! Den rødmalte veggen og alle plantene... det er sommer det!

  SvarSlett
 13. Så mange flotte pelargonier! Skjønner jeg har litt å lære - der jeg driver og tar vare på mine to... :) Gleder meg i hvertfall til våren, når jeg ser bildene. God uke.

  SvarSlett
 14. Jøss det var litt av ei samling du har. Så frodige dei er då....hærlig at du deler dette. Får ein god sommarfølelse.
  Ha ei fin veke, frå MarJE.

  SvarSlett
 15. Ååå så mange flotte pelargonia du har, det er en god følelse å se plantene kvikner til.
  Gjødsler du plantene nå og bytter du jord og potter, jeg prøver å få til mine pelargonia men vet lite om hvordan de helst skal behandles nå fremover.

  Fine bilder og helgegleder, god mandag fra Marit.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Vi har begynt å gjødsle en gang i uka. Det står på flaska hvor mye du skal gjødsle. Hvis de blir lange og ranglete, tåler de godt å bli klippet ned. Da blir de mer lubne. Nå vil de gjerne ha mye lys fordi de er i vekst. http://pelargoniumnettet.no/ Sjekk dette nettstedet. Ha en fortsatt fin mandag

   Slett
 16. Herlige bilder.:)) i dag klipte jeg ned perlagonianen mine...vet ikke om det er for tidlig..tiden vil vise.:))

  vår inne, og julestemning ute.:))

  ha en kos ukestart.:)

  SvarSlett
 17. Heisan!
  Enda en fin blogg oppdaget.
  Jeg vil linke og følge din blogg.
  Takk for titten og god uke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du vil følge bloggen min.

   Slett
 18. Å så herlg innlegg!
  Gledar meg til våren :)

  SvarSlett